G12 kårer kapteiner igjen!

G12 er en stor årgang, med mange dager på akademiet. Trenerne har kåret kapteiner, som har fått bære bindet hver sin dag i uka. Dette er gutter som har stått fram på hver sin måte, og som alle har fortjent denne utmerkelsen. På G12 tar vi vare på hverandre, og skaper et miljø hvor alle skal kunne utfolde seg, og utforske fotballen på det nivået man selv behersker. Slik skal vi alle ta steg og bli bedre!

Arthur.november.jpg
Arthur Liland Nilsen

Arthur har en veldig positiv innstilling på treningene. Dette gjelder også i forkant og etterkant, og er med på å skape et godt miljø. Han ønsker å gjøre sitt beste på treningene, med full innsats. I tillegg er han flink til å være fokusert, stille i samling og får med seg beskjedene som gis. Slik kommer vi raskt i gang med økta. Arthur er også flink til å motivere lagkamerater, og har derfor vært kaptein på tirsdager. 

 

Maxi.november.jpg
Maximilian Fredriksson

​​​​​​På onsdager stod Maxi fram og tok litt ekstra tak på øktene. Trenerne har beskrevet han som et forbilde på disse treningene, med sin tilstedeværelse og ønske om å gjøre sitt beste. Han dro med seg flokken med fine tilbakemeldinger til de andre, var tidsnok og hadde herlig innsats. I tillegg til dette har Maxi vist god innstilling og bidratt med opprydding av utstyr.  

 

Martin.november.jpg
Martin Mio Lykke

Selvskreven kaptein både på og av banen, og har en meget god innstilling på trening. Man ser at når han kommer på akademiet er han gira på å trene, og interessert i hva vi skal øve på. Martin tar seg selv i nakken, og øver ekstra på temaene vi har. Han er også en ener når det gjelder å rydde utstyr. Maks innsats og pusher seg selv, og er et forbilde for de andre i flokken. Martin spør ofte trenerne om tilbakemeldinger på sitt eget spill, og vi ser hvordan denne innstillingen gjenspeiles i utviklingen på banen. 

 

malte2.jpg
Malte Skarprud Molnes

Malte er en positiv og herlig gutt, som bidrar fantastisk i gruppa. Han er læringsvillig og veldig morsom å være trener for. Trenerne beskriver han som en lederskikkelse i gruppa, og som en person som tar var på de rundt seg. Han spør ofte både trenere og andre barn om det er noe han kan bidra med. Det er gøy å følge Malte og hans engasjement og innsats. Selv når han hadde brudd i beinet hadde han lyst til å komme på treninger og fotballskoler for å bidra så godt han kunne inn i gruppa. Stå på videre!  

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter