Flere jenter å bli kjent med

Akademiet ønsker at alle barn skal finne sin plass i fellesskapet. Disse jentene tok ekstra ansvar for det i tiden før jul

Mira Imafidon, har vært kaptein for J2012. Disse jentene jobber med å skape god lagånd. Her har Mira gått foran som et godt eksempel. Mira gir alltid full innsats på fotballbanen, hun gir seg ikke. Hun evner å se egne muligheter samtidig som hun er flink til å se om det er muligheter for medspillere. Hun er en god lagkamerat og heier på alle. Hun trøster og hjelper andre opp hvis de har skadet seg, helt uavhengig av hvilket lag hun er på. 
Mira Imafidon, har vært kaptein for J2012. Disse jentene jobber med å skape god lagånd. Her har Mira gått foran som et godt eksempel. Mira gir alltid full innsats på fotballbanen, hun gir seg ikke. Hun evner å se egne muligheter samtidig som hun er flink til å se om det er muligheter for medspillere. Hun er en god lagkamerat og heier på alle. Hun trøster og hjelper andre opp hvis de har skadet seg, helt uavhengig av hvilket lag hun er på. 
Oda Westly Døli, var J2014 sin kaptein i november. J2014 jobber med å spille hverandre gode. Oda har en naturlig evne til å spille sine medspillere gode. Hun er&nbsp;positiv på trening, hun ser styrkene til lagvenninnne sine og hun er flink til å høre på treneren og ta beskjeder. På banen er hun flink til å spille andre gode og er en super lagkamerat. Med sitt vennlige blikk er hun til glede for sine medspillere.<br />&nbsp;
Oda Westly Døli, var J2014 sin kaptein i november. J2014 jobber med å spille hverandre gode. Oda har en naturlig evne til å spille sine medspillere gode. Hun er positiv på trening, hun ser styrkene til lagvenninnne sine og hun er flink til å høre på treneren og ta beskjeder. På banen er hun flink til å spille andre gode og er en super lagkamerat. Med sitt vennlige blikk er hun til glede for sine medspillere.
 

 

 

 

Hermine Holje-Landsverk, fulgte som J2014 sin kaptein i desember.&nbsp;<br />Hermine er en super jente å ha på laget. Hun er et godt eksempel på en som har virkelig har hatt et ønske om å bære kapteinsbindet og bidra til et fokus om å spille hverandre gode både på og utenfor banen. Det er en fantastisk innstilling som er toneangivende for hvordan vi ønsker at vi skal møte hverandre. I tillegg er hun også god til å si ifra og bidrar til at alle gjør det riktig og utøver fair play.
Hermine Holje-Landsverk, fulgte som J2014 sin kaptein i desember. 
Hermine er en super jente å ha på laget. Hun er et godt eksempel på en som har virkelig har hatt et ønske om å bære kapteinsbindet og bidra til et fokus om å spille hverandre gode både på og utenfor banen. Det er en fantastisk innstilling som er toneangivende for hvordan vi ønsker at vi skal møte hverandre. I tillegg er hun også god til å si ifra og bidrar til at alle gjør det riktig og utøver fair play.
Nora Sofie Svendsen, ble J2009 sin kaptein for desember fordi hun har med sin gode innstilling hjulpet jentene til å ha fokus på å gjøre så godt de kan på trening. J2009 jobber med å bygge gode fellesskap. Hun har ofte kommet med oppløftende kommentarer til sine medspillere, som bidrar til en god atmosfære i gruppa. Dessuten har hun vært et godt eksempel for alle jentene til å vise tilstedeværelse og et ønske om å utvikle seg på fotballtrening.<br /><br /><br />&nbsp;
Nora Sofie Svendsen, ble J2009 sin kaptein for desember fordi hun har med sin gode innstilling hjulpet jentene til å ha fokus på å gjøre så godt de kan på trening. J2009 jobber med å bygge gode fellesskap. Hun har ofte kommet med oppløftende kommentarer til sine medspillere, som bidrar til en god atmosfære i gruppa. Dessuten har hun vært et godt eksempel for alle jentene til å vise tilstedeværelse og et ønske om å utvikle seg på fotballtrening.


 
Leona Lunder Brenne (J2013), er en jente som løfter blikket både på og av banen. Hun er en bra lagkamerat, som spiller de andre gode og heier alltid på de andre jentene. Leona passer på at alle er med og sprer hennes gode humør over på de rundt henne. Hun løfter blikket av banen ved å inkludere alle jentene og sørger for at alle har det bra. Leona gir seg aldri og hjelper alltid til med rydding av utstyr. Hennes engasjement smitter over på de andre.<br />&nbsp;
Leona Lunder Brenne (J2013), er en jente som løfter blikket både på og av banen. Hun er en bra lagkamerat, som spiller de andre gode og heier alltid på de andre jentene. Leona passer på at alle er med og sprer hennes gode humør over på de rundt henne. Hun løfter blikket av banen ved å inkludere alle jentene og sørger for at alle har det bra. Leona gir seg aldri og hjelper alltid til med rydding av utstyr. Hennes engasjement smitter over på de andre.
 
Hedda Martinsen, var J2013 sin kaptein i desember. J2013 øver på å løfte blikket. Hedda har alltid med et smil. Positiviteten hennes smitter over på de andre og det synes godt når hun har det gøy. På banen gir hun full innsats, og jubler akkurat like høyt når hun selv scorer som når en lagkamerat scorer. Hedda gir like mye innsats på oppryddingen og henting av baller som på banen. På banen er hun en god lagkamerat, hun heier på alle og flink til å se hvor hun kan sentre.<br /><br /><br /><br />&nbsp;
Hedda Martinsen, var J2013 sin kaptein i desember. J2013 øver på å løfte blikket. Hedda har alltid med et smil. Positiviteten hennes smitter over på de andre og det synes godt når hun har det gøy. På banen gir hun full innsats, og jubler akkurat like høyt når hun selv scorer som når en lagkamerat scorer. Hedda gir like mye innsats på oppryddingen og henting av baller som på banen. På banen er hun en god lagkamerat, hun heier på alle og flink til å se hvor hun kan sentre. 
Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter