En hyllest

til våre unge trenere og ledere!

Akademiet satser på unge trenere og ledere. Det er over 40 ansatte som skal møte de 350 barna som går her ukentlig. Det er disse vi har troa på skal få ta del i, og bety noe i barnas utvikling. Det er Kåffa på sitt beste når unge ledere setter sitt preg på kulturen, og kan være gode forbilder for barna både på og utenfor banen.

 

Våre unge ledere er nøkkelressurser på akademiet, og derfor var det en etterlengtet samling i klubbstua forrige torsdag der alle ansatte møttes for faglig påfyll og sosialt samvær. Klubbstua var full av ungdoms- og videregående skoleelever og studenter, de aller fleste med lang tilhørighet til Kåffa.

 

Noen med lang fartstid som trener på akademiet over flere år, mens andre ferske ut fra klubbens lederskole, ansatt som trener/lederspire. Rundt 50% av de ansatte på akademiet har selv vært deltakere, og det setter et tydelig preg på kulturen.


Ungt lederskap, voksent nærvær

Det er over 350 barn som går på Akademiet. Barn med ulike fotballdrømmer, i ulik alder og ulike personligheter. Felles for dem er at Akademiet skal jobbe for å skape gode og trygge fellesskap hvor de kan få utvikle seg både som mennesker og fotballspillere. Fotballdrømmer skal få vokse og barna skal få blomstre. Hvordan?

 

Gjennom ungt lederskap og voksent nærvær. 

 

For at et stort, ungt lederskap skal bli godt for alle barna som går på Akademiet, tror vi at voksent nærvær er helt vesentlig.

 

Et nærvær preget av veiledning, sikkerhet, støtte, målbevisste sportsplaner og passe store utfordringer. Staben i Akademiet jobber daglig for at både de sportslige og sosiale rammene skal være så gode at våre unge ansatte skaper fotballspillere for fremtiden, mennesker for livet.

 

For vi ser at det er våre unge ledere som er verdiskaperne, og som barna ser opp til!

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter