Bli kjent med kapteinene fra J2014 til J2008

Årets kaptein kåres i slutten av mai. Disse jentene er de siste som har båret kapteinsbindet på deres respektive årganger.

Amalie Gjessing J2014<br /><br />Amalie er alltid fokusert på treninger. Hun sentrer ballen og hjelper lagvenninnene sine til å bli bedre. Hun er også veldig inkluderende som tar med alle på leker før treninger, og bidrar til god stemning med sitt gode humør!
Amalie Gjessing J2014

Amalie er alltid fokusert på treninger. Hun sentrer ballen og hjelper lagvenninnene sine til å bli bedre. Hun er også veldig inkluderende som tar med alle på leker før treninger, og bidrar til god stemning med sitt gode humør!

 

Nora Skog-Hauge Pedersen J2013<br />​​​​​<br />Nora gjør hele tiden sitt beste på treninger. Hun er en kjempegod lagspiller som ikke bare spiller de andre gode, men som hjelper, trøster og oppmuntrer resten av gjengen. Nora går fram som et godt forbilde som tenker på andre før seg selv. Veldig bra jobbet!
Nora Skog-Hauge Pedersen J2013
​​​​​
Nora gjør hele tiden sitt beste på treninger. Hun er en kjempegod lagspiller som ikke bare spiller de andre gode, men som hjelper, trøster og oppmuntrer resten av gjengen. Nora går fram som et godt forbilde som tenker på andre før seg selv. Veldig bra jobbet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agnes Wedén Sunde J2011<br /><br />Agnes har fantastisk lagånd og en meget gode innsats. Agnes er livlig og møter opp til trening med et engasjement som smitter over på lagkamerater. Hun gjør sitt beste i hver øvelse og holder energien oppe hele økta. Hun er flink til å rose medspillere og vil alltid at alle skal gjøre sitt beste inkludert seg selv.&nbsp;
Agnes Wedén Sunde J2011

Agnes har fantastisk lagånd og en meget gode innsats. Agnes er livlig og møter opp til trening med et engasjement som smitter over på lagkamerater. Hun gjør sitt beste i hver øvelse og holder energien oppe hele økta. Hun er flink til å rose medspillere og vil alltid at alle skal gjøre sitt beste inkludert seg selv. 
Thea Bjørnsrud J2010<br /><br />Thea er en spiller som skaper god lagånd fordi hun&nbsp;behandler medspillere, motspillere og trenere med respekt og gir alltid full innsats på trening! Hun kommer alltid med et smil og god treningsglede på øktene og bidrar til er godt miljø i gruppa. Hun er veldig flink til å se de rundt seg og inkluderer alle. Stå på videre Thea!&nbsp;
Thea Bjørnsrud J2010

Thea er en spiller som skaper god lagånd fordi hun behandler medspillere, motspillere og trenere med respekt og gir alltid full innsats på trening! Hun kommer alltid med et smil og god treningsglede på øktene og bidrar til er godt miljø i gruppa. Hun er veldig flink til å se de rundt seg og inkluderer alle. Stå på videre Thea! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selma Isabel Holm Lien J2008<br />​​​​​​<br />Selma er en spiller som betyr mye for treningsmiljøet i gruppa. Hun backer sine medspillere og oppfordrer til god og helhjerta innsats. Hun er lærevillig og har et godt fokus underveis i trening. Fotballengasjementet og vinnergleden smitter over på hele gruppa - det virker som det å spille fotball er ekstra gøy å gjøre med Selma på laget.&nbsp;
Selma Isabel Holm Lien J2008
​​​​​​
Selma er en spiller som betyr mye for treningsmiljøet i gruppa. Hun backer sine medspillere og oppfordrer til god og helhjerta innsats. Hun er lærevillig og har et godt fokus underveis i trening. Fotballengasjementet og vinnergleden smitter over på hele gruppa - det virker som det å spille fotball er ekstra gøy å gjøre med Selma på laget. 
Matilde Aagaard J2008<br /><br />Matilde er en fotballspiller som ønsker kvalitet i alle øvelser. Fokus og tilstedeværelse kjennetegner denne jenta. Det er glimrende for treningsgruppa å ha en spiller som setter standarden og som viser et ønske om utvikling og progresjon i hver økt. Matilde er raus i møte med medspillere og ønsker at alle skal finne sin plass i fellesskapet.
Matilde Aagaard J2008

Matilde er en fotballspiller som ønsker kvalitet i alle øvelser. Fokus og tilstedeværelse kjennetegner denne jenta. Det er glimrende for treningsgruppa å ha en spiller som setter standarden og som viser et ønske om utvikling og progresjon i hver økt. Matilde er raus i møte med medspillere og ønsker at alle skal finne sin plass i fellesskapet.

 

Annonse fra Eliteserien: